Kanoli


1 pakovanje kanola              
500g mlevenog mesa
1 glavica crnog luka

Besamel sos (ulje,brasno,mleko,kisela pavlaka i parmezan)

Crveni sos-(ulje,brasno,so,secer,500ml kuvanog paradajza)

100g kackavalja


Priprema:  Kanole skuvati u vreloj vodi 3-5 minuta. Na ulju izdinstati crni luk,pa dodati mleveno meso,zacine i dinstati.
Besamel sos- Zagrejati 2 kasike ulja,pa dodati kasiku brasna i 250ml mleka i mesati da se sos zgusne.Dodati i jednu kiselu pavlaku i pola kesice parmezana,pa sve dobro promesati.U gotov besamel sos dodati meso,pa promesati.
Crveni sos- Zagrejati 2 kasike ulja,pa dodati kasiku brasna,mesati i dodati 500ml kuvanog paradajza.Malo posoliti i dodati 1 kascicu secera.
Kada su sosovi gotovi,puniti kanole.Kanoli se mogu puniti kascicom ili spricem,a pune se sa besamel sosom i mesom.
U posudu u kojoj se peku kanoli staviti crveni sos ,pa redjati napunjene kanole,pa preko kanola staviti malo crvenog sosa i narendanog kackavalja.

Коментари

Популарни постови